SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İlhamlara açığız

Haftanın ilk gününde Balık burcunda ilerleyen Ay bizi daha hayalci ve gelecek yönünde duyarlı kılmakta.

|

Bugün ne yapılabilir ? Haftanın ilk gününde Balık burcunda ilerleyen Ay bizi daha hayalci ve gelecek yönünde duyarlı kılmakta. İş hayatı ve sorumluluklar önemli olmakla birlikte, fazlası ile dağınık da olabiliriz. Enerjimizi gelecek yönünde bir vizyon geliştirmek için kullanalım. Bugün inançlar ve eğitimle ilgili işlerde yeni şeyler öğrenmeye açığız. Dini konularda uzman olanlar da ön plana çıkabilir.

Nelerden kaçınmalı ? Bugün koşullar oldukça değişken ve tutarlı olmakta zorlanabiliriz. Beklentilerimizde biraz daha gerçekçi olmaya bakalım. Özellikle sabah saatlerinde görüşmeler ve anlaşmalarda karmaşalar, anilikler yaşanabilir. İlginç fikirlere açığız. Öğle saatlerinde hoşluk yaratmak, sanatsal konulara zaman ayırmak güzel bir fikir olacak. Uyum yaratmakta zorlanmayacağız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.