SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İş görüşmesi için güzellik önerileri

Yeni bir iş arayışındasınız ve bir görüşmeye çağırıldınız. Bakışlarınız ile kendinizi güvende hissetmek, güzelliğiniz ile görünüşünüze hayran bırakmak, daha da önemlisi kendinizi hayalinizdeki konuma getirmek elinizde! Her şey ilk izlenimlerle ilgilidir. Bu güzellik önerileri ile işiniz garanti!

|

Saçlarınız toplayın

Görüşmeden önceki gece saçlarınızı yıkayın ve kurutun, yıkama işlemini gün içinde yapmayın saçınıza şekil vermekte zorlanabilir, saçınızı yıkamaya zaman bulamayabilir ya da yıkayacak ortamınız olmayabilir. Ayrıca kuru şampuanlara görüşmeye gideceğiniz zaman güvenmeyin.

Saçlarınız uzunsa mutlaka at kuyruğu yapın. Saç spreyinin düzenli bir kullanıcısı değilseniz bile, uçuşan yerlerini sabitlemek için hafifçe kullanabilirsiniz.

Şapka, parlak aksesuarlar kesinlikle kullanmayın. Her ne pahasına olursa olsun saçlarınızı yüzünüzden uzak tutun. Bir randevu için gözlerine düşen uzun saçlar seksi, ancak profesyonel bir görüntü yansıtmazlar.

Az makyaj yapın

Çok fazla kapama ihtiyacınız yoksa cilt tonunu eşitlemek için renkli bir nemlendirici veya BB krem kullanın.

Görüşmeden önceki gece, çatlamış dudakları, ılık, ıslak bir bezle veya bir şeker fırçasıyla fırçalayın. Dudak kremleri kullanın. Görüşmeye giderken keskin bir ruj kullanın. Ancak dudak parlatıcısı kullanmayın. Parlaklık, profesyonel bir ortam için doğru değil.

Nötr ve doğal renk tonlarında göz farı kullanın. Biraz parlaklık iyidir, ancak göz kapaklarınıza parlaklık ve parıltı katmaktan kaçının.

Maskara ve biraz göz kalemi gerçekten ihtiyacınız olan tek şey. Bakımlı kaşlar ayrıntılara dikkat ettiğinizi gösterir. Birazcık allık uygulamak herkesin daha sağlıklı görünmesine neden olur.

Parfüm sıkmayı unutmayın

Kötü bir koku görüşmenizin olumsuz geçmesine neden olabilir. Siz kendinizi hiç riske atmayın ve parfümünüzü mutlaka sıkıp görüşmeye öyle gidin.

Temiz ve doğal tırnaklar

Tırnaklarınızın uzun veya kısa olmasının bir önemi yoktur, ancak düzgün bir şekilde görünmesi gerekir. Nötr tırnaklar her zaman kusursuzdur, bu nedenle bej ve pembe ojeler kullanabilirsiniz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.