SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İş hayatında ilerleme daha kolay

Bugün ne yapılabilir ? Bugün düzgün harekete dönen Satürn özellikle iş hayatına ait konularda, uzun vadeli işlerde daha şanslı ve ilerleme içerisinde olabileceğimizi gösteriyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün düzgün harekete dönen Satürn özellikle iş hayatına ait konularda, uzun vadeli işlerde daha şanslı ve ilerleme içerisinde olabileceğimizi gösteriyor. Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız, emek sarfettiğimiz alanlarda başarılı olabiliriz. Özellikle öğleden sonra yan yana gelen Ay ve Jüpiter pek çok alanda ve kişisel konularda daha verimli olabileceğimizi anlatıyor.

Nelerden kaçınmalı ? Bugün hedeflerimiz yönünde son derece başarılı olabiliriz. İlişkilerden de yararlanabiliriz. Bu nedenle öğleden sonrayı daha iyi değerlendirmeye bakalım. İş görüşmeleri ve ticarette fırsatlar var. Yabancılarla görüşmeler de fayda sağlayabilir. Saat 18:37-19:43 arasında bu şansımızı daha iyi kullanabiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.