SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Istanbul Fashion Week Eylül 2011 - Özgür Masur Defilesi

Istanbul Fashion Week 2011, üçüncü gününde Özgür Masur defilesiyle devam etti.

|

Istanbul Fashion Week 2011, üçüncü gününde Özgür Masur defilesiyle devam etti.

Tasarımcının 'SADE-CE' temalı koleksiyonunun ana materyalinde yazın tüm etkisini yansıtacak olan tasarımcı, kış koleksiyonunun tam tersi formlardan çok detayların ön planda olduğu bir koleksiyon sundu. Beyazın hakim olduğu koleksiyonda gold renklerin zaman zaman beyaza hükmettiği farkedildi. Yine gelenekselimizin en önemli izi olan ebru desenlerinin de hakim olduğu koleksiyonda, ebru desenlerine altın tozu ile ışıltı kazandırılmış ve bu desenler ipek kumaşa basılmıştı. Koleksiyonda organik ipek ve pamuk kumaşlar kullanıldı.

Şimdiye kadar koleksiyonları için pek çok ünlü simayla çalışan Özgür Masur, 'SADE-CE' nin yüzü olarak Zuhal Olcay ile çalıştı. Zuhal Olcay defilede onur konuğu olurken, Beren Saat, Bergüzar Korel, Hazal Kaya, Bengü, Berçim Erdoğan, Dolunay Soysert, Deniz Çakır ve Hatice Aslan gibi bir çok ünlü arkadaşı da tasarımcı Özgür Masur'u yalnız bırakmadı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.