SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İstikrar arıyoruz

Bugün Boğa burcunda ilerleyen Ay istikrar ve güven arayışına vurgu yapıyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Boğa burcunda ilerleyen Ay istikrar ve güven arayışına vurgu yapıyor. Maddi konularda, parasal işlerde, toprağa yönelik konularda daha aktif olabiliriz. Sabah saatlerinde Ay’ın açıları daha sistemli, kurallı ve geleneklere uygun şekilde hareket edebileceğimizi anlatmakta. Karş karşıya gelen Ay ve Venüs, güzellik arayışına ve ilişkilere vurgu yapmakta.

Nelerden kaçınmalı ? Ancak bu karşıtlık gerek ilişkilerde, gerekse maddi konularda abartılı davranmaya ve ortaklı konularda gereksiz ısrarlara, harcamalara da neden olabilir. Duygusal alanda biraz daha esnek olmaya bakalım. Öğle saatlerinde yaratıcı konularda, sanatta daha güçlü ilhamlar alabileceğimiz bir atmosfer bulabiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.