SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İyi ki doğdun Başak!

İyi ki doğdun Başak!

|


       Bugün gökyüzünde hızlı değişiklikler var. İlk dikkatimizi çeken Güneş’in akşam saatlerinde (22:48) Başak burcuna geçiyor olması. Bu arada Güneş’le birleşen Merkür de bugün yine Başak burcuna geçmekte. Tüm bu değişiklikler kuşkusuz günlük yaşamımıza da farklı yönlerden yansıyacak. Şimdi Aslan’ın gösterdiği güveni, daha etkin hale getirmek ve elimizdeki işleri mükemmelleştirmek için kullanabileceğiz. Kendi burcuna geçen Merkür önümüzdeki günlerde organizasyon, detay gerektiren konularda sıkı çalışabileceğimiz bir döneme işaret ediyor. Dünyada da sağlık, destek hizmetlerinde ilginç olaylar gündeme gelebilir. Bugün öğleden sonra saatlerinde de son dördün dönemini yaşamaktayız. Güneş, Satürn’le kare açı yapmaya hazırlanıyor. Durum böyle olunca günün çok rahat geçebileceğini söylemek pek kolay değil. Bugün hedefleri doğrultusunda detaylara önem verenler bir adım ileri giderken, sorumluluklarını görmezden gelenler hayal kırıklığına uğrayabilir.

BAŞAK BURCU TEMALARI

       Bugün Güneş, Başak burcuna giriyor. Peki Başak burcunu ne kadar tanıyorsunuz? Kuşkusuz hepimizin gökharitasında bir yerlerde bu burç yer alıyor, kimimizde güçlü, kimimizde ise pek ön planda değil. Eğer gökharitanızda Başak burcu güçlü bir biçimde yer alıyorsa belirgin özellikleri ön plana getirecektir. Bunlar, detaylara dikkat, titizlik ve mükemmellik arayan özelliklerdir. Biliyorsunuz burçlar birer karakter değil, davranış biçimleridir ve kendi özel haritanızda gezegenlerin burçlardaki konumları bu davranış biçimleri ile kendilerini ifade eder. Başak’ın tutumu ise Aslan’ınkinden çok farklıdır, zira Aslan performansa önem vermekle birlikte gürültü çıkarmayı, kendini önde tutmayı da çok sever. Başak ise son derece iyi bir işçi olmasına karşın kendini arka planda tutmaktan pek yüksünmez. Eğer haritanızda güçlü bir Başak burcunuz varsa elinizdeki işte uzmanlaşmak ve işinizi hem eksiksiz, hem de en etkin biçimde yapmaya özen gösterirsiniz. Başak genelde daha arka planda çalışmayı severken duygusal tepkilerinde kontrollü davranacaktır...

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.