SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İzmir'li Hugo Boss sevenlere güzel haber!

Hugo Boss Dünya CEO'su Claus - Dietrich Lahrs, markanın en büyük üretim tesisinin İzmir'de olduğunu belirterek, "Neredeyse full kapasite çalışıyoruz. Yeni yatırımlarla birlikte fabrikada kapasite artırmanın yanında ek bir tesis de kurabiliriz" dedi.

|

Son dönemde kampanyalarını ünlü aktris Sienna Miller'in rol aldığı çekimlerle yürüten Hugo Boss'tan İzmir'e ek yatırım 16/02/2011 Türkiye'de ilk franchise mağazasını 1993'te açan Hugo Boss, hedef büyüttü.

İstanbul'da düzenlenen bir toplantıya katılan Hugo Boss Dünya CEO'su Claus - Dietrich Lahrs, markanın en büyük üretim tesisinin İzmir'de olduğunu belirterek, "Neredeyse full kapasite çalışıyoruz. Yeni yatırımlarla birlikte fabrikada kapasite artırmanın yanında ek bir tesis de kurabiliriz" dedi.

10 Mağazaya ulaşacağız

Türkiye'nin son iki yıldaki performansının da kendilerini memnun ettiğini dile getiren Lahrs, "Şu anda iki olan mağaza sayımızı 2-3 yıl içinde 10 mağazaya çıkaracağız. İstanbul ve Ankara'ya odaklanacağız" dedi.

Bugüne kadar Türkiye pazarında ağırlıklı olarak toptan çalıştıklarını, 2010 itibariyle perakende işine önem vermeye başladıklarını dile getiren Lahrs, mağazacılık ağını geliştireceklerini, Hugo Boss'tan sonra Black, Selection, Green ve Orange alt markalarını da

Türkiye'ye getireceklerini söyledi. 2010'da 1.7 milyar euro ile satışlarda rekor kırdıklarını dile getiren Lahrs, "2015'e kadar 2.5 milyar euro ciro hedefliyoruz" dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.