SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Jandarma paylaştı, sosyal medya ikiye bölündü! Vaşak nerede?

Jandarma Genel Komutanlığı aylar önce tedavi ettirdiği ve doğaya yeniden saldığı vaşak ile tekrardan karşılaştı. O anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Jandarma Genel Komutanlığı ‘Siz de görüyor musunuz?’ notunu düştü.

|

Jandarma Genel Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timimi 7 ay önce arazide yaralı halde bulduğu vaşağı tedavi ettirip doğaya salmıştı. Jandarma Genel Komutanlığı 7 ay sonra tekrar karşılaştığı vaşağın fotoğrafta zor fark edilmesi üzerine ‘Siz de görüyor musunuz?’ diyerek paylaştı.

Jandarma Genel Komutanlığı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timimizin 7 ay önce arazide yaralı halde bulduğu ve tedavisinin yapılmasının ardından doğaya saldığı Vaşak ile karşılaşması." ifadelerine yer verdi.

Vaşağın zor fark edilmesi sosyal medyada gündem konusu oldu. 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.