SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kadın avukatı vuracaklardı

İstanbul’da yargı lojmanlarının yakınında yakalanan E.T.’nin asker olduğu ve bir kadın avukatı vurmayı planladığı iddia edildi

|

Başakşehir’de hâkim ve savcıların oturduğu lojmanların yakınında polis tarafından yakalanan E.T.’nin ifadeleri doğrultusunda 5 kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi. Zanlıların lojmanda oturan bir hâkimin avukat kızını vurmayı planladıkları ileri sürüldü.
İstanbul Başakşehir’de, hâkim ve savcıların oturduğu lojmanların çevresinde önceki gün sabah 08.30 sıralarında meydana gelen olayda, iki kişiden birisi devriye gezen polisleri fark edince üzerindeki silahı atarak kaçtı. Diğer şüpheli E.T ise kaçmaya çalışırken yakalandı. E.T.’nin er olarak askerlik yaptığı, hava değişiminde olduğu öne sürüldü. Terörle Mücadele Şubesi Müdürlüğü’nde sorguya alınan E.T.’nin ifadeleri doğrultusunda, üzerindeki silahı atarak kaçan kişinin de aralarında bulunduğu 5 kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi.
Sorgulamaları süren zanlıların kendi davalarını almayarak, hasımları olan karşı tarafın davasına yardımcı olduğunu düşündükleri bir kadın avukatı vurmayı planladıkları ileri sürüldü. Vurmayı planladıkları kadın avukatın lojmanda oturan bir hâkimin kızı olduğu iddia edildi.

Genelkurmay açıklamayı çekti
Milliyet’in önceki gün duyurduğu, yargı lojmanlarının bulunduğu bölgede elinde silahla yakalanan iki kişiden birinin hava değişimi alan bir asker olduğu yönündeki haber, aynı gün Genelkurmay tarafından yalanlanmıştı. Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesine konulan kısa açıklamada, yakalanan şüphelinin asker olmadığı belirtilmişti.
Ancak açıklama birkaç saat sonra siteden kaldırıldı. Bu durum, yakalanan şüphelilerden birinin asker olduğu yönündeki iddiaları kuvvetlendirirken, askeri çevrelerce duyurunun neden kaldırıldığına ilişkin resmi açıklama yapılmaması dikkati çekti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.