SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kadınları mutlu etmenin yolları

Hayatınızdaki kadınların bazen asla mutlu olmadıklarını düşünüyor olabilirsiniz.Mutlu ettiyseniz bile etkisi çok uzun sürmüyordur. “Neden mutlu olmuyor?”, “Neden mutlu edemiyorum?” diye kendinizi sorguluyorsunuz peki, gerçekten sebebini anlamaya çalışıyor musunuz?

|

Kadınları tanımak

Kadınlar duygusallardır ve oldukça karmaşık bir yapıya sahiptirler. Kadınlarımutlu etmek erkeklerin en büyük sorunlarındandır. Mutlu etmeye çalışmadan önce yapmanız gereken şey annenizi, sevgilinizi, nişanlınızı, eşinizi, ablanızı, kardeşinizi gerçekten tanıyıp tanımadığınızı öğrenmektir. Onun hakkında bildiğiniz küçücük şeyler bile o kadını mutlu edecek ve kendisini değerli hissettirecektir.

Bu küçük şeyler kişiye göre değişse de örneklendirmek gerekirse; doğum gününü,en sevdiği rengi, hangi söze kırılacağını, hangi davranışlardan hoşlanmadığını, en sevdiği yiyeceği-içeceği, müzik zevkini, kahveyi nasıl içtiğini bilmeniz onları mutlu edebilir. Evet, belki bu listenin sonu gelmez. Ama unutmayın kadına aşıladığınız her mutluluk ve sevgi taneciği size mutlaka geri dönecektir.

Kadın doğası

Kadınlar, duygu değişimlerini hızlı ve fazla yaşayan canlılardır. Bu kadınların doğasından kaynaklanmaktadır. Kadınlar hormonlarında çok büyük dalgalanmalar yaşayabilirler. Aylık döngülerinin ve vücutlarındaki çeşitli hormonsal değişimlerin kontrolü kendi ellerinde değildir. Bu yüzden onlara kızmamalısınız. Özellikle bu dönemlerde kadınlara bu durumdan sıkılsanız bile bunu hissettirmeyin. Bunu yapmak yerine onlara karşı kibar ve dürüst olun. Sözlerinizi karşınızdakini incitmeden kullanabilirsiniz; bunu yapamasanız dahi bunun için çabaladığınızı görmek onları çok mutlu edecektir.

Kadınlar doğası gereği daha naiftir. Hem fiziksel anlamda hem de duygusal anlamda bu böyledir. Onları incitecek hareketlerden kaçınmalı, unutamayacakları ve onları mutsuzluğa götürecek şiddet unsurunu kesinlikle yaşatmamalısınız. Onlara yaşattığınız ciddi mutsuzlukları asla unutmayacaklardır. Fiziksel, sözel, yüksek bir ses tonunda hiçbir şekilde, şiddetle onlara yaklaşmamalısınız ve bu konuda duyarlı olmalısınız.

Kadına saygı

Bir kadın; anne, eş, sevgili, abla fark etmeksizin saygı duyulduğunu, özellikle bir kadın olduğu için ayrımcılığa maruz kalmadığını görmek ister. Her anlamda kadınsal gördüğünüz bir sorumluluğu eşit duruma getirmeniz ve gerçekten bu düşüncede olmanız onları çok mutlu edecektir. Onların düşüncelerine önem vermeniz, onları dinlemeniz, onlardan fikir almanız, bunu isteyerek, samimiyetle yapmanız onlara önemsendiğini düşündürecek ve mutlu olmalarını sağlayacaktır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.