SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kararsızlık yaşanabilir

Bugün ne yapılabilir ? Ay bugün saat 13:11’e kadar Saka burcunda kalıyor ve küçülüyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Ay bugün saat 13:11’e kadar Saka burcunda kalıyor ve küçülüyor. Böyle zamanlarda şansımızı aşırı zorlamak pek işe yaramayabilir. Dolayısıyla, gereksiz risklere girmemek daha iyi olacak. Gelecek beklentilerimiz üzerinde düşünebiliriz ancak harekete geçmek için oldukça erken. Sabah saatlerindeki görüşmeler, haberleşmeler yeni planlar getirebilir.

Nelerden kaçınmalı ? Öğle sonrasında Balık burcuna ilerleyen Ay daha fazla etki altında kalabileceğimizi anlatıyor. Günün ikinci yarısında sezgilerimizden yararlanabilir ve gizli şeyler açığa çıkarabiliriz. Üstü örtülü konular dikkatimizi daha çok çekebilir. Aynı zamanda fedakarlık göstermek, pek çok şeyi geride bırakmak, kapamak arzusu içerisinde olabiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.