SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kardeşinin anısına okula salon yaptırdı

İZMİRLİ hayırsever işadamı İsmet Yorgancılar, Buca Evka-1’de 1996’da yaptırdığı İsmet Yorgancılar İlköğretim Okulu’na, geçen yıl hayatını kaybeden kardeşi Fikret Yorgancılar adına konferans salonu kazandırdı.

|

Evka-1’de adını taşıyan okula
Açılışa; Vali Cahit Kıraç, eski bakanlardan Işılay Saygın, Yorgancılar Ailesi ve davetliler katıldı.

Çevredekiler de yararlanacak

İSMET Yorgancılar, eğitim kurumunun her yıl ihtiyaçlarını karşıladığını ifade ederek, şöyle dedi: “Her öğretim dönemi başında eksikleri sorup gidermeye çalışıyorum. Bu sene konferans salonu sıkıntısı çektiklerini söylediler. Hemen yaptırdım ve kardeşimin adını verdim.”

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.