SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kaza kurbanı hemşireyi hayata döndüremediler

Gölhisar Devlet Hastanesi’nde görevli hemşire Sultan Aydoğdu (30), burun ameliyatı olacak oğlunu Burdur’a götürürken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti

|

Sultan ve Ömer Aydoğdu, dün sabah çocukları Ramazan’ı (6) Burdur Devlet Hastanesi’ne götürmek için yola çıktı. Ömer Aydoğdu yönetimindeki otomobil, Burdur Gölhisar karayolu Suludere mevkiinde, hatalı sollama nedeniyle karşı yönden gelen Mehmet Ömer Turacı yönetimindeki kamyonla çarpıştı. Hemşire Aydoğdu’nun öldüğü kazada, eşi Ömer Aydoğdu (36), annesi Marziye Aydoğdu (61), akrabaları Dudu Özkır (39) ve Aylin Özkır (20) yaralandı. Sağlık ekipleri hem ambulansta hem de Burdur Devlet Hastanesi’nde Sultan Aydoğdu’yu hayata döndürmek için çabaladı ama başarılı olmadı.

Ecel takip ediyor
Ramazan Aydoğdu kazadan yara almadan kurtulurken, çiftin 10 aylık çocuklarını da Gölhisar’daki yakınlarına bıraktığı öğrenildi.
Tokat’ın Reşadiye ilçesinde de aşırı hız nedeniyle devrilen minibüste, Amasya’da önceki gün meydana gelen kazada yaşamını yitiren 5 kişinin cenazesine katılmak üzere yola çıkan 25 kişi yaralandı. İstanbul’da vefat eden Ali Kemal Çelik’in (82) cenazesini Sivas’ın Koyulhisar ilçesine bağlı Bahçeköy’e getiren konvoydaki kazada 5 kişinin ölümünün ardından, dün de 25 kişinin yaralandığı kazanın meydana gelmesi köy halkını yasa boğdu. Muhtar İhsan Topçu, “Hepimiz şaşkınız. Bir acı yaşarken acımız kat kat oldu. Ne yapacağımıza, hangisine üzüleceğimize şaşırdık” dedi.


Ekipler, Sultan hemşireyi yaşama bağlamak için çok çabaladı ama olmadı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.