SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kekik suyundan gelen sağlık!

Kekik sadece yemeklerimize tat veren bir baharat olarak bilinse de, aslında onun gücü çok daha fazla!

|

Yağı, suyu ve çayı ile birçok derde deva olabilen kekik aynı zamanda mikropları öldürüyor, hazmı kolaylaştırıyor, kolesterolü düşürüyor.

Tansiyonu dengeleyip ağrıları gideriyor. Gururla söyleyebiliriz ki diğer zengin aktar çeşitlerinin çoğunda olduğu gibi, dünyanın en iyi kekiği de ülkemizde yetişiyor!

Nival Kekik suyu

Antiseptik etkisiyle bağırsak böbrek ve mesanedeki mikropları giderebilir.öksürüklü hastalıklarda olumlu rol oynayabilir. Hazmı kolaylaştırıcı,iştah açıcı ve bağırsak gazlarını giderici özellikleri belirtilmiştir.

Karaciğer,safara ve pankreas gibi organlardaki kan dolaşımı artırıp bu organların temizlenmesini ve düzenli çalışmasını sağlamada faydalı olabilmktedir.Kandaki şakeri düşürücü özelliği nedeniyle spazm ağrılarını azaltabilir.Boğmacada öksürüğe fayadası olduğu görülmüştür.İdrar söktürücü etkiside bilinmektetdir

Antiseptik etkisiyle nbağırsak,böbrek ve mesanede ki mikropları gidermede,bağırsak kurtlarını düşürmede faydaları görülmüştür.Kekik suyu ile banyo romatizma ağrılarınada iyi gelebilir.

Ayrıca saç bitlenmesinde banyodan sonra harici olarak da kullanılabilir.

Nival Kekik Suyu satın almak için tıklayın!

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.