SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kişisel gücümüzü ortaya koyabiliriz

Bugün ne yapılabilir ? Bugün saat 11:31’den itibaren Aslan burcuna ilerleyen Ay daha kararlı ve gücümüzü ortaya koyabileceğimiz imkanlara işaret ediyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün saat 11:31’den itibaren Aslan burcuna ilerleyen Ay daha kararlı ve gücümüzü ortaya koyabileceğimiz imkanlara işaret ediyor. Aynı zamanda sevdiklerimizle ilgili konular için çok şey yapabiliriz. Daha cömertiz. Dışadönük uğraşlar için uygun koşullar var. Ancak bir yandan da kendi gücümüzü aşırı vurgulamak ya da ısrarcı davranmak kişisel sürtüşmelere yol açabilir.

Nelerden kaçınmalı ? Özellikle iş ortaklıklarında ve devlete ait ya da kurumsal konular üzerinde daha fazla uğraş vermek gerekebilir. Ortak çıkarlar sayesinde büyük işler de yapılabilir. Hemen öğleden sonra saatlerinde sorumlulukları öne çıkaran işler var. Düşüncelerimizi sistemli ve kontrollü biçimde kullanabilir, ciddi konularla uğraşabiliriz. Akşam saatlerinde biraz daha toleranslı olmalıyız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.