SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kıskandıran İncelik Sadece Bir Klik Uzağınızda!

Dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorsanız ultra hızlı, ultra şık ve ultra dayanıklı olan ultrabookları tercih etmek isteyebilirsiniz.

|

İnce, hafif ama bir o kadar da güçlü bir tasarıma sahip olan ultrabooklar, kullanıcılara daha yüksek performans ve pil ömrü sağlıyorlar. Ayrıca inceliği ve hafifliği sayesinde de taşınabilirliği de artıyor.

Yapı Kredi Bankası worldcarld’la %10 parapuan ve belirli ürünlerde ücretsiz kargo fırsatlarıyla çeşitlerini size sunuyor.

’da size hangi inceliğin daha çok yakışacağını seçip, satın alabilirsiniz!

kliksa.com Hakkında

, Sabancı Holding'in iştiraki olan Klik İç ve Dış Ticaret A.Ş.'nin internet sitesi olarak 2012 yılında kuruldu. Tüketici Elektroniği ürünlerini en hızlı şekilde ve en uygun fiyatlarla tüketicilerine sunmayı amaçlayan , yüzlerce markanın on binlerce ürününü tüketicileriyle buluşturuyor. Yakın zaman içinde, pek çok farklı kategoriyi de ürün gamına ekleyecek olan 'da, her güne özel kampanyalara, 12 aya varan taksit seçenekleri ve en uygun fiyatlar ile ulaşabilirsiniz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.