SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Konsantrasyonumuz artıyor

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Başak burcuna ilerleyen Mars ve ileri harekete dönen Pluton hedeflerimiz yönünde bizi daha dikkatli ve bilinçli kılmakta.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Başak burcuna ilerleyen Mars ve ileri harekete dönen Pluton hedeflerimiz yönünde bizi daha dikkatli ve bilinçli kılmakta. Özellikle kurumsal konular içinde, devlete, yönetsel uğraşlara ait alanlarda yeni gelişmeler ve meşguliyetler ortaya çıkabilir. Zihinsel alanda daha kıvrak olabileceğimiz bir gündeyiz.

Nelerden kaçınmalı ? Hafta sonu yaklaşırken arkadaşlarla bir arada olmak, gruplar içinde hareket etmek daha keyifli olabilir. Bugün uzun vadeli düşünceler ve planlar içindeyiz. Olaylara daha bağımsız ve farklı bir bakış açısı getirebiliriz. Günün geç saatlerinde ise kendimizi akışa bırakmak konusunda daha rahatız ve hayallere de açığız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.