SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kopmalar olabilir

Bugün ne yapılabilir ? Bugün duygusal alanda ve ilişkilerimizde hoşnutsuzluklar ya da ayrılıklar gündeme gelebilir.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün duygusal alanda ve ilişkilerimizde hoşnutsuzluklar ya da ayrılıklar gündeme gelebilir. Daha bağımsız ve sert davranışlar içerisinde olabiliriz. Ancak bugün sanatsal işlerde daha çalışkan ve yapıcı olabileceğimiz imkanlar da var. Bir beraberlikte kendimizi yoğun bir sorumluluk altında hissedebiliriz ya da elimizden gelen şeyler sınırlı olabilir.

Nelerden kaçınmalı ? Gün içinde teknik çalışmalar ve araştırmalar açısından uygun koşullar var. Ancak duygusal beklentilerimizi daha tutarlı kılmalıyız. Yeni bir adım atmak pek kolay olmayabilir. Yine de her şeye rağmen, akşam saatlerinde daha pozitif ve koruma sağlayan koşullar, fırsatlar var. Gün boyunca anlayış geliştirmeliyiz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.