SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Koşullar yorucu olabilir

Bugün Satürn ve Pluton arasında kalan Ay özellikle duygusal alanda, ailevi konularda ya da sağlığımızla ilgili uğraşlarda bazı sıkışıklıklara, hoşnutsuzluklara işaret edebilir.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Satürn ve Plüton arasında kalan Ay özellikle duygusal alanda, ailevi konularda ya da sağlığımızla ilgili uğraşlarda bazı sıkışıklıklara, hoşnutsuzluklara işaret edebilir. Zor durumlar içinde sabırlı davranmayı öğrenmeliyiz. Özellikle saat 16:00 civarında şansımızı aşırı zorlamamalıyız. Bu saatlerde şanssızlıklar mümkün.

Nelerden kaçınmalı ? Hafta sonu yaklaşmakla birlikte olaylara çok iyimser bakamıyor olabiliriz. Sabah saatlerinde yaşlılarla ya da kurallarla, kısıtlamalarla ilgili işler bizi daha fazla meşgul edebilir. Sorumluluk almaktan kaçmamakla birlikte, duygusal alanda fazla destek bulamayabiliriz. Geçmişe ait konular bizi duygusal açıdan daha çok yorabilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.