SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kurallar ağır basıyor

Bugün Ay Oğlak burcundaki Satürn ile uyumlu ilerlerken, klasik olan şeylere, kurallara yönelebilir.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Ay Oğlak burcundaki Satürn ile uyumlu ilerlerken, klasik olan şeylere, kurallara yönelebilir. Kendimizi düzene sokmak ve alışılmış şeylerden, geleneklerden yararlanmak için uygun koşullar var. İşte üstlerimizle daha uyumlu olabiliriz. Uzun vadeli işlere ağırlık verilebilir. Ayrıca bugün toprağa ve pratik, kalıcı işlere zaman ayırmak mümkün.

Nelerden kaçınmalı ? Bugün kurallar ve düzen ağır basarken, olayların yeteri kadar hızlı ilerlemediğinden şikayetçi olabiliriz. Önümüzdeki işlere odaklanmalıyız. Özellikle öğle saatlerinde belirli bir konuda fedakarlık göstermek ve uyum sağlamak daha kolay olabilir. Akşam saatlerinde daha fazla çaba ve gayret göstermemiz gereken koşullar doğabilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.