SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kürtaj cinayetinde kavgalı duruşma

Kürtaj cinayetinde kavgalı duruşma

|

Bursa'da kürtaj parası bulamayınca komşu kızı Seyhan Demir'i (19) altınları için öldürdükleri gerekçesiyle idam cezası istemiyle yargılanan beş aylık hamile Sevgül Demiray (18) ve sevgilisi İbrahim Kınık (18), sanık kürsüsünde birbirlerinin boğazlarını sıkarak kavga etti.
Cinayet kararını birbirlerinin üzerine atan iki sevgilinin kavgasını jandarma ve polis güçlükle ayırdı. Bir haftalık nişanlı Seyhan Demir'i hunharca öldürüp cesedini Kemerçeşme Mezarlığı'na atan iki sevgiliye yardım ettiği gerekçesiyle tutuklu yargılanan Kadir Aydın is tahliye edildi.


© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.