SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Liderlik teması

Bugün Koç burcuna ilerleyen Ay yeni başlangıçlara ve tazelenen enerjilere işaret etmekte.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Koç burcuna ilerleyen Ay yeni başlangıçlara ve tazelenen enerjilere işaret etmekte. Aynı zamanda gelecek yönünde hızlı planlar yapabileceğimiz bir gündeyiz. Son birkaç günün değişken enerjilerini artık geride bırakabiliriz. Son dördün teması içinde, uzun bir zamandır üzerinde çalıştığımız, durduğumuz konularında başarılı olması için çok çaba sarf edeceğiz.

Nelerden kaçınmalı ? Bugün otorite figürleri ve liderlerle ilgili konular da gündeme gelebilir. İş hayatında kendimizi göstermek için çaba sarfedebiliriz. Duygularımızda da samimiyiz ancak aceleci olmamak gerekiyor. Bugünlerde daha farklı ve yeni olan şeylerin peşinden gidebiliriz. Çok daha enerjik, heyecanlı olabileceğimiz bir gündeyiz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.