SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Manipülasyona açığız

Gayret göstermemiz bir gündeyiz. Ay Akrep’te büyürken son derece kararlı davranabiliriz.

|

Bugün ne yapılabilir? Gayret göstermemiz bir gündeyiz. Ay Akrep’te büyürken son derece kararlı davranabiliriz. Ancak duygusal alanda çekişmeler ve güvensizlikler de gündeme gelebilir. Duygusal enerjimizi daha yapıcı ve sakin şekilde kullanmaya bakalım. Bugün oldukça şanslıyız ve yabancılarla bir araya gelmek, ortaya çıkan fırsatlardan yararlanmak mümkün.

 

Nelerden kaçınmalı? Özellikle akşam saatlerinde yoğunluk ve mücadele gerektiren koşullar olabilir. Ortaklı bir konu içinde paylaşım durumu söz konusu. Ancak manipülatif ya da zorlayıcı durumlarla da yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Daha yapıcı olmak, aynı anda birden fazla işi somut hale getirmek gerekiyor. Aynı zamanda harcamalara da dikkat edelim.

 

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 6/Yönetici   Uyum ve hoşluk yaratmaya bakalım.  Maya takvimi Tzolkin’e göre bugün Yönetici günündeyiz. İdealize ettiğimiz konular öne çıkarken, bağımsız hareket etmek arzusu önem kazanmakta. Kendimizle ilgili yüksek beklentiler ve çok gerçekçi olmayan değerlendirmelerden uzak duralım. İşbirlikleri yaratmaya bakın.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.