SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Masseter Botoksu Nedir, Nereye Yapılır? Masseter Botoksu Öncesi Ve Sonrası...

Masseter botoksu günümüzde sıklıkla kullanılmakta olan kelimeler arasında yer almaktadır. Özellikle son zamanlarda oldukça fazla kullanılmakta olan bir kelimedir. Bu bakımdan masseter botoksunun ne anlama geldiğini ve nereye yapıldığını öğrenerek bilgi sahibi olabilirsiniz. Masseter botoksu nedir, nereye yapılır? Masseter botoksu öncesi ve sonrası neler olmaktadır detayları ile derledik.

|

 Masseter botoksu, masseter kasının bulunduğu yüzün alt kısmının inceltilmesi için uygulanmakta olan estetik işlemi olarak ifade edilebilir. Masseter botoksu aynı zamanda çene botoksu olarak da bilinmektedir. Bu uygulama ile yüzün alt kısmında bulunan şekil bozukluğunun düzeltilmesi amaçlanmaktadır.

 Masseter Botoksu Nedir, Nereye Yapılır?

 Masseter botoksu, çene botoksu olarak da bilinmektedir. Masseter kasının büyümesi görsel olarak rahatsız edici olabilmektedir. Böyle bir durumda çenenin yanlara doğru genişlemesiyle yüzün kare bir görünüm aldığı söylenebilir. Bu durum işlevsel olarak da bir takım sorunlara neden olabilmektedir. Uykuda diş sıkma veya diş gıcırdatma ise bu sorunlar arasında yer almaktadır. Masseter botoksu, çene bölgesine uygulanmakta olan bir estetik ameliyattır.

 Masseter Botoksu Öncesi ve Sonrası

 Masseter botoksu öncesinde çenenin yanlara doğru genişlemesi ile yüz kare bir şekil alır. Bu durum özellikle de kadınlar için oldukça rahatsız edici olabilmektedir. Masseter botoksu sonrasında ise yüzün alt bölgesinde bulunan çene kısmının inceltilmesi sağlanmaktadır. Böylelikle uygulanan botoks sonrasında yüzün görünümünde büyük bir farklılığın meydana geldiğini söylemek mümkündür.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.