SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Müge Mepa Yaka Yarışması

Merry Go Round röportajı sayesinde tanıdığımız yaka tasarımcısı Müge Mepa’yı herkes hatırlayacaktır. Mepa’nın Modazon takipçilerine özel tasarladığı yakaların 2 tanesini takipçilerimiz kazanmıştı. Bugün ise son yakayı kazanacak takipçimiz belli olacak!..

|

Geçtiğimiz haftalarda başlattığımız yaka yarışmasının üçüncü ve sonuncusu ile karşınızdayız. Sosyal medyada oldukça beğeni toplayan ve her kıyafetinizle rahatça kombinleyip, kolay şıklık yaratabileceğiniz yakaları sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Bu şık yakaya sahip olmanız için tek yapmanız gerekense, saat 15:00’te aşağıdaki sorunun cevabını, haberimizin altına yorum olarak bırakmanız. Yarışmamızın cevabı ise burada saklı http://bit.ly/GLjrGq

Soru;
Müge Mepa’nın yaka tasarımlarında kullandığı ve “vazgeçemediği” metaryel nedir?

Katılım Koşulları;
Haber içindeki soruya doğru, yazım yanlışsız ve eksiksiz olarak , haberin altına yorum olarak bırakarak yanıtlayan 5. takipçimiz, Müge Mepa yakayı kazanacak!..

Herkese iyi şanslar!..

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.