SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Münevver için adalet çağrısı

Cinayete kurban giden Münevver Karabulut, ölümünün 152. gününde sevenleri ve akrabaları tarafından Taksim Meydanı’nda dün yapılan bir törenle anıldı

|

Kafası kesilerek öldürülen Münevver Karabulut’un fotoğraflarını ve “Kabrin nur, mekânın cennet olsun yazılı” pankartları taşıyan gruptakiler, bir basın açıklaması yaparak, cinayet zanlısı Cem Garipoğlu’nun yerini bilenlere adalete yardım çağrısı yaptı. 

152 gündür kayıp
152 gündür yeğeninin katillerinin bulunmamasına anlam veremediğini belirten hala Süheyla Karabulut, “Yakalanmamasının kurumların görevlerini tam olarak yapmamasından kaynaklandığını düşünüyorum. 17-18 yaşında bir çocuğun tek başına kaçması mümkün mü? Gün geçtikçe adalete olan inancımızı kaybediyoruz” dedi.
Adli Tıp Kurumu’nda yaşanan olayların düşündürücü olduğunu ifade eden Karabulut, “Artık bu tüm Türkiye’nin meselesi. Bir an önce sonuç bekliyoruz. Bekleme süreci uzadıkça umutlarımız da azalıyor. Devletten, kurumlardan, idarecilerden tek isteğimiz Cem Garipoğlu’nun artık yakalanması” diye konuştu.

‘Katil yok, film mi olur?’
Hala Karabulut, bir gazetecinin cinayetle ilgili olarak hazırlanan film senaryosuyla ilgili sorusu üzerine de, “Katili henüz yakalanmamış bir cinayetin nasıl olur da filmi çekilebilir” yanıtını verdi.

Sanatçılar seslendi
Öte yandan aralarında Tarık Akan, Hülya Koçyiğit, Aydan Şener, Nurgül Yeşilçay, Aytaç Arman, Cahit Berkay ve Halil Ergün’ün de bulunduğu birçok sanatçı, yayımladıkları bildiride, katil zanlısı Garipoğlu’nun yakalanması için tüm makamları harekete geçirmek üzere TBMM’yi göreve çağırdı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.