SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Mutfak Sanatları Akademisi workshopları devam ediyor

Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), Temmuz ayında yine kaçırılmayacak mutfak workshop’larını profesyonel şeflerden öğrenme imkânı sunuyor.

|

İspanyolların leziz atıştırmalıkları ve İtalyan mutfağının sırlarından bar miksolojisinin inceliklerine varıncaya dek, birçok konuda eğitim alabileceğiniz MSA’nın Temmuz ayı workshop’larını kaçırmayın!

Mutfak Sanatları Akademisi’nin Temmuz ayı programında yine kaçırılmaması gereken mutfak ve bar etkinlikleri bulunuyor.

Davetleriniz için vazgeçilmeyen menüleri, her damak tadına uygun enfes yaz tarifleri ve çok özel barbekü tekniklerini, serinliğine doyamayacağınız kokteylleri ve dünya mutfağından pek çok alternatifi profesyonel şefler eşliğinde hazırlayacağınız workshop’lar Temmuz ayında devam ediyor.

Dünyanın mutfağı MSA’da…

Akdeniz’in taze, yaratıcı ve birbirinden lezzetli yemeklerin adresi İtalyan mutfağından menüleri; hem atıştırmalık, hem de ana yemek olarak ikram edilebilen İspanya’nın geleneksel yemeği Tapas’ı ilgi çekiyor.

“Yaz Partisi” workshop programıyla MSA şeflerinin eşliğinde bir profesyonel gibi parti atıştırmalıkları hazırlayacak, yaz akşamlarını lezzetlendiren bu hafif tatlardaki mükemmel uyumu keşfedeceksiniz.

BBQ Partisi…

Etleri en lezzetli şekilde pişirmenin tüm sırrı işin tekniğini bilmekte MSA bahçesinde yapılacak olan BBQ Partisi’ndeet marinasyonu ve pişirme teknikleri konusunda hem eğlenecek hem de MSA şefleriyle birlikte, profesyonel bir aşçı gibi tam kıvamında lezzetli etler pişireceksiniz.

Cocktail Time…

MSA‘nın Profesyonel Barmenlik ve Miksoloji programı eğitmeni, Lucca‘nın uluslararası ödüllü bar şefi Cevat Yıldırım’dan yaz aylarının vazgeçilmez kokteyllerinden Strawberry Mojito, Bir James Bond klasiği Dirty Martini, popüleritesi hiç bitmeyen Bloody Mary ve Sex and the City dizisi ile trend haline gelen Cosmopolitan gibi dünya klasiklerini öğreneceksiniz.

“Vazgeçemediklerimiz”in tamamı MSA’da…

Tavuklu Sezar salata, porçini mantarlı risotto, Café de Paris soslu bonfile ve crème brûlée gibi vazgeçemediğiniz lezzetleri bu kez kendiniz yapmayı öğreneceksiniz Eğer siz de bir mutfak tutkunuysanız, birbirinden keyifli workshop’lara katılarak Temmuz ayında kendinizi ödüllendirebilirsiniz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.