SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Objektif olmak zor

Bugün Merkür ve Güneş birleşirken objektif düşünmek oldukça zor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Merkür ve Güneş birleşirken objektif düşünmek oldukça zor. Bu iç birleşim içimizdeki sesi ve sezgilerimizi öne çıkarmakta. Yeni düşünceler yaratabiliriz ancak çok net ve anlaşılır olmak zor olabilir. Şairane duygular içindeyiz. Duyarlılıklarımızın öne çıktığı bir gündeyiz. Yaratıcı çalışmalar ve duygusal yakınlaşmalar için güzel fırsatlar var.

Nelerden kaçınmalı ? Bizi meşgul eden ailevi konular ve fedakarlıklar fazla değişken bir hava yaratabilir. Daha savunmacı ve kimi zaman irrasyonel davranabiliriz. İşle ilgilenmek yerine bizi duygusal açıdan bağlayan konulara yönelebiliriz. Bugün daha çok insan ilişkileri ve kişisel gelişim konuları üzerine odaklanmak faydalı olabilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.