SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Öfkemize dikkat edelim

Bugünlerde fazla heyecanlı ya da kontrolsüz davranabiliriz.

|

Bugün ne yapılabilir? Bugünlerde fazla heyecanlı ya da kontrolsüz davranabiliriz. Ay’ın ışığı küçülürken, hesapta olmayan gelişmelere de dikkat etmek, biraz daha sakin kalmak gerekebilir. Ay sabah saatlerinden (7:45) itibaren boşluğa girmiş olacak. Bugün düzgün ve tutarlı bir plan yapmak ve istikrarlı ilerlemek pek kolay olmayabilir. Eğitsel işlerde ve kendimizi geliştirebileceğimiz konularda daha heyecanlıyız.

Nelerden kaçınmalı? Duygusal açıdan çok dengeli olamayabiliriz. Değişen koşullara uyum göstermek önemli. Aniden ortaya çıkabilecek aksilikleri de hesaba katmak durumundayız. Sabah saatlerinde ilham alabileceğimiz şeyler var ancak somut sonuçlar elde etmek pek de kolay olmayabilir. Gün boyunca hem öfkemize hem de dağılmamaya özen göstermeliyiz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 4/Hareket   İstikrar bulabilir miyiz ? Maya takvimi Tzolkin’e göre bugün Hareket ya da diğer adıyla Dünya günündeyiz. Her şeyin daha dengeli ve kararlı olmasını istesek de ortaya çıkan ani değişiklikler yüzünden daha esnek olabilmeyi öğrenmek durumundayız.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.