SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Öğle saatlerini değerlendirelim

Bugün ne yapılabilir ? Bugün genel olarak akıcı enerjiler ve özellikle iletişim ve hareket alanında sürprizler taşıyan durumlar var.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün genel olarak akıcı enerjiler ve özellikle iletişim ve hareket alanında sürprizler taşıyan durumlar var. Düşüncelerimizi daha geniş alanlara yayabiliriz. Tanıtım, reklam ve satış işleri açısından uygun koşullar bulabiliriz. Yolculuklar da keyifli geçebilir. Ancak tembellik etmemeli ve düşüncelerimizin dağılmasına izin vermemeliyiz.

Nelerden kaçınmalı ? Saat 11:01-11:55 arasında ticari görüşmeler, anlaşmalar açısından şanslı zamanlar var. Yeteneklerimizi daha iyi ortaya koyabiliriz. Sabah saatlerinde yeni fikir ve tekliflere hayır dememeliyiz. Stres doğuran anilikler olsa bile, alternatif yollar keşfedebiliriz. Akşam saatlerinde 18:28’den sonra ailevi konular önem kazanabilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.