SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Önce soygun sonra gözyaşı

Kuyumcudan yüzük ve kolye çaldıktan sonra yakalanan üniversiteli genç kız gözyaşlarını boğulurken, çantasından bir de sahte polis kimliği çıktı

|

Maltepe’de bir kuyumcu dükkânına giren G. İ. (25) vitrindeki yüzük ve kolyelere bakarken, bazılarını el çabukluğuyla cebine attı. Kuyumcu fark etmedi ama hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Daha sonra kayıtları inceleyen dükkân sahibi soyulduğunu anlayınca polise haber verdi.
Genç kızın eşkâlini belirleyip Maltepe sokaklarını didik didik aramaya başlayan güven timleri, daha önce de başka bir hırsızlık olayına karıştığını belirledikleri genç kızı aynı gün, sokakta yakaladı.

Üniversiteli hırsız
G. İ.’nin çantasından kuyumcudan çalınan yüzük ve kolyelerin yanı sıra yılbaşı biletleri, değişik ziynet eşyası ve bir de kendi adına yaptırdığı sahte polis kimliği çıktı. Yakalanınca şoke olan G. İ. yere çökerek ağlamaya başladı. G.İ.’nin İstanbul’daki özel bir üniversitede okuduğu, Açık Öğretim işletme bölümüne de devam ettiği anlaşıldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.