SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Önlemci olunmalı

Bugün ne yapılabilir ? Bugünlerde yanyana gelen Mars ve güney ay düğümü yüksek gerginlik ve huzursuzluk yaratmakta.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugünlerde yanyana gelen Mars ve güney ay düğümü yüksek gerginlik ve huzursuzluk yaratmakta. Ayırıcı enerjiler ilişkilerimizde ve düşüncelerimizde öfke ile hareket etmemize ve yıkıcı sonuçlara neden olabilir. Yeni bir karar içinde isek, düşünmeden hareket etmemeliyiz. Aynı zamanda fiziksel açıdan riskli olabilecek durumlarda da dikkatli olunmalı. Kaza riski yüksek bir gündeyiz.

Nelerden kaçınmalı ? Yeniayın ardından saat 10:19’da Ay Yengeç burcuna ilerlemekte. Bugün başkalarına daha fazla hassasiyet göstermemiz gerekebilir. Duygusal açıdan ailevi konulara önem verebiliriz. Sevdiklerimizle, çocuklarla ilgili işlere odaklanabiliriz. Özellikle akşam saatlerinde şartları zorlamak yerine duygusal olgunluk göstermemiz gerekebilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.