SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Özellikle yükselen burcunuzu okumalısınız

Bu hafta çok sık değişen koşullar ve belirsizlikler yüzünden işlerimizi kontrol etmek konusunda zorluklar yaşayabiliriz.

|

Bu hafta çok sık değişen koşullar ve belirsizlikler yüzünden işlerimizi kontrol etmek konusunda zorluklar yaşayabiliriz. Özellikle Merkür’ün düzgün harekete döneceği 5’ine ve Balık burcunda dolunayın gerçekleşeceği 6’sına çok dikkat etmek gerekiyor. Dolunay bu dönemde Neptün’le ilgili konuları aydınlatıyor, bilincimize getiriyor. Gündeme gelen koşullar çok açık olmadığı gibi planlarımızı değiştiren dalgalanmalar da getirmekte. Merkür’ün düzgün harekete dönmesi yeni haberler ve sonuçlar olacağını gösteriyor. Ancak dolunay özellikle beraberliklerde ve süregelen koşullarda ayakları pek basmayan durumlar, kabullenmeler ve daha pasif tutumlar getirmekte. Durum böyle olunca ısrar etmek yerine akış içinde olmak gerekebilir. 9’u sonrasında kararlarımıza daha somut bir şekil verebileceğiz.

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim ?

3 Eylül Pazar

Bugün arkadaşlarla ve gruplarla daha çok paylaşım içinde olabilir, eksikleri tamamlayabiliriz.

4 Eylül Pazartesi

Başkalarından duygusal beklentilerimizde bazı eksiklikler ya da soğukluklar gündeme gelebilir.

5 Eylül Salı

Dolunay yaklaşırken daha hayalci ve idealist olmaya eğilimliyiz.

6 Eylül Çarşamba

Bugün gerçekleşen dolunay özellikle ilişkilerimizde daha fazla hayal ve kendimizi adamak isteyebileceğimiz pek gerçekçi olmayan durumlara işaret ediyor.

7 Eylül Perşembe

Öğle sonrasında bizi bağlayan yüklerden kurtulabilir, tek başına harekete geçebiliriz.

8 Eylül Cuma

Karşımızdaki kişilerin tepkilerine karşı biraz daha dengeli hareket etmemiz gerekebilir.

9 Eylül Cumartesi

Yenilikler peşindeyiz ve kişisel yaratıcılığımızı daha çok paylaşacak olanaklar bulabiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.