SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Paniğe kapılmayın

Paniğe kapılmayın

|


       Merhaba. Son derece hareketli bir gündeyiz. Bugün son dördün fazına geçen Ay, devam eden projelere yeni bir ivme kazandırıyor ve bu arada bizden performansımızı da yüksek tutmamızı istiyor. Özellikle sabah saatlerinde (10:59) bu hızlandırıcı, kimileri için paniğe sürükleyici, etkiyi fazlasıyla hissedebiliriz. Planlı olmakta, olayları önceden öngörebilmekte büyük fayda var.
       Aynı saatlerde Ay’ın Plüton ile ilişkisi de artan bir gerginliğe ve güç savaşlarına da işaret etmekte. Ay bugün öğleden sonra saatlerinde Aslan burcuna geçecek (15:42).
       Özellikle günün ikinci yarısında kişisel yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz uğraşlar, belki biraz daha parıltılı ve gösterişli aktiviteler için güzel şartlar var. Bu arada Aslan burcundaki Ay, yaklaşan hafta sonunda eğlencenin ve yaratıcı çalışmaların ağır basabileceği zamanları hatırlatmakta. Bugün akşamüzeri saatlerinde Ay ve Venüs arasındaki uyum, özellikle cuma günü için biçilmiş kaftan...
       Biraz daha gevşeyerek hayatın zevklerinden yararlanabileceğimiz, duygusal enerjimizi rahatça kullanabileceğimiz, ilişkilere canlılık ve heves getiren bir zaman dilimi bu (18:33). Bununla birlikte günün geç saatlerinde Ay - Neptün karşıtlığı, hayal gücümüzün sınırlarını zorlayıp gerçeklerden fazlasıyla kopabileceğimizi ve özellikle yakın ilişkilerde yıpratıcı olunabileceğini gösteriyor.

       web: www.hakankirkoglu.com Faks: 287 74 37 e-mail: kirkoglu@superonline.com


© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.