SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Pratik ve yapıcıyız

Bugün ne yapılabilir ? Bugün saat 11:11’den itibaren Başak burcuna ilerleyen Ay son derece destekleyici açılar kurmakta.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün saat 11:11’den itibaren Başak burcuna ilerleyen Ay son derece destekleyici açılar kurmakta. Uzun vadeli işlerde, mesleki konularda daha akıcı koşullarla karşılaşabiliriz. Önümüze gelen olanakları daha iyi değerlendirmeye bakmalı, çekimser kalmamalıyız. Düzen ve disiplin içeren konularda, hesaplama gerektiren işlerde de başarılı olabiliriz.

Nelerden kaçınmalı ? Son derece yüksek enerjilerle ve kararlı biçimde hareket edebileceğimiz bir gündeyiz. Göstereceğimiz kararlılık inandırıcı olabileceğimizi gösteriyor. Bugün şanslı gelişmeler sayesinde parasal konularda daha akılcı ve hızlı sonuçlar elde edebiliriz. Günü iyi değerlendirmeye bakmalıyız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.