SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Sabırlı olmak gerek

Bugün ne yapılabilir ? Bugün saat 18:08’e kadar Balık burcunun son derecelerinde kalan Ay daha dağınık ve sonlanmakta olan koşullara işaret etmekte.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün saat 18:08’e kadar Balık burcunun son derecelerinde kalan Ay daha dağınık ve sonlanmakta olan koşullara işaret etmekte. Psikolojik açıdan kendimizi boşlukta ve zayıf hissedebiliriz. Ancak akşam saatlerinde bu koşulların dağıldığını görebiliriz. Gün boyunca önemli kararlardan kaçınmakta fayda var.

Nelerden kaçınmalı ? Saat 10:04-10:59 arasında bazı gecikmeler, beklemeler ya da engeller gündeme geleblir. Bu saatlerde daha sabırlı ve iyimser olmaya bakmalıyız. Saat 12:50-13:45 arasında ise kendimize güvenimizi arttıracak adımlar atabiliriz. Bu saatlerde güçlü kişilerden alacağımız destekler bize güven sağlayabilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.