SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Sabırlı olmalıyız

Bugün ne yapılabilir ? Henüz yeniay gerçekleşmedi.

|

Bugün ne yapılabilir ? Henüz yeniay gerçekleşmedi. Bugün ilişkiler üzerinden tamamlanması beklenen olaylar gündeme gelebilir. Sabah saatlerinde ve öğleye doğru ortak bir nokta üzerinde birleşmek ve uyum yaratmak için uygun koşullar var. Aynı zamanda kadınlarla ilgili konular ve estetik ve hoşluk yaratabileceğimiz uğraşlar olumlu sonuçlar verebilir. Ancak önemli kararlar, ve başlangıçlar için sabırlı olmalıyız. Bugün yaratıcı alanda ilham alabileceğimiz, fedakarlık gösterebileceğimiz imkanlar da var. Bir proje ya da gelecekle ilgili adımlar bize daha çok ümit verebilir.

Nelerden kaçınmalı ? Saat 16:02’den itibaren Akrep burcuna ilerleyen Ay duygusal açıdan konsantre olmayı kolaylaştıracak. Ancak akşam saatlerinde duygusal alanda yıpratıcı durumlar da gündeme gelebilir. Bugün hızla değişen şartlar içindeyiz. Beraberliklere özen göstermeliyiz. Ani değişiklikleri kontrol etmek çok zor olabilir. Esnek olalım.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.