SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Sahte bombayla kuyumcu soygunu

Van’da dün sabah A.K. adlı bir kişi, Akköprü Mahallesi’nde bulunan Vedat Akçakaya’ya ait kuyumcu dükkânına silahla girdi.

|

Elinde tabanca bulunan ve bomba süsü vererek üzerine sardığı düzeneği gösteren A.K., kuyumcudan altınları poşete doldurmasını istedi. Yaklaşık 2 kg altın alan A.K. kaçtı. Kuyumcunun haber vermesi üzerine polis, soyguncunun kaçtığı bölgeyi ablukaya aldı. Soyguncu polisten kaçamayacağını anlayınca içinde altın bulunan poşeti, tabancasını ve üzerine sardığı sahte bomba düzeneğini bir bahçeye attı. A.K. yaklaşık 10 dakikada, kuyumcudan 500 metre uzaklıkta yakalanarak etkisiz hale getirildi. Bomba imha uzmanları sahte düzeneği fünyeyle patlattı. Altınlar kuyumcuya teslim edildi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.