SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Saka burcu başlıyor

Haftanın ilk gününde Ay Yay’da ilerlerken, Saka burcu da başlıyor.

|

Bugün ne yapılabilir? Haftanın ilk gününde Ay Yay’da ilerlerken, Saka burcu da başlıyor. Sosyal konuların, dışadönük enerjilerin ortaya çıktığı, heyecanlı bir gündeyiz. Daha hevesli, hatta abartılı olabiliriz. Günün ilk yarısında görüşmeler ve iletişim açısından pozitif sonuçlar söz konusu. Daha açık ve anlaşılır olabiliriz. Hemen öğle sonrasındaki saatlerde de arkadaşlıklar ve keyifler açısından uygun zamanlar var.

Nelerden kaçınmalı? Özellikle Ay’ın Mars’la birleştiği akşam saatlerinde (22:46) biraz daha sakin ve dengeli olmaya bakalım. Bu saatlerde daha tepkisel ve huzursuz olabiliriz. Yolculuklarda daha önlemci olalım. Belki kontrolsüz sözler ya da dikkatsizlik yüzünden sıkıntı yaşayabiliriz. Bugün ilişkilerimiz yönünde çok şey öğrenebilir ve bazı fırsatlar yakalayabiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 3/Baykuş İletişim ve hareket var. Mayalara göre bugün Baykuş günündeyiz. Baykuş bilgelik, ciddiyet, kendi çevremizi etkin bir şekilde kontrol etme arzusu ile ilgilidir. Sezgilerimizden yararlanabileceğimiz koşullar var. Ancak otorite ile ilgili konularda daha rahat olmanın yollarını aramalıyız.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.