SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Şansa güvenmeyin

Sabah 7:59’dan itibaren Oğlak burcuna ilerleyen Ay, bugün biraz daha ölçülü ve sabırlı olmayı gerektiriyor.

|

Bugün ne yapılabilir? Sabah 7:59’dan itibaren Oğlak burcuna ilerleyen Ay, bugün biraz daha ölçülü ve sabırlı olmayı gerektiriyor. Şansınıza pek güvenmemelisiniz. Beklenmedik aksilikler, talihsizlikler gündeme gelebilir. Böyle zamanlarda dayanıklılık göstermek ve aşırı ısrarcı olmamak daha iyi olacak. Genel olarak eve ve ailemize yönelik konularda hoşnutsuzluklar gündeme gelebilir.

Nelerden kaçınmalı? Bugün bizi psikolojik açıdan yoran ya da yaralayan şeylere odaklanabiliriz. Kendi duygularımızı ve ihtiyaçlarımızı da anlamaya çalışalım. Öğle saatlerinde iş ve somut konularla ilgili çözümler daha kolay olabilir. Pratik alanda daha çok şey yapabiliriz. Bugün ticari konular, görüşmeler de gündeme daha çok gelebilir.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 5/Çakmaktaşı   Yeteneklerimizi kullanalım. Kendi iç dünyamıza dönmemiz açısından uygun şartlar var. Ortaklaşa alanda daha fazla düşünmemiz ve uyum sağlamamız gereken koşullarla karşılaşabiliriz. İşbirliği geliştirmeli ve önyargılara kapılmamaya bakmalıyız. Öfkeyle davranmamalıyız.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.