SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Şansımızı aşırı zorlamayalım

Bugün ne yapılabilir ? Bugün zorlayıcı bir açı içinde olan Güneş ve Uranüs güne daha dengesiz ve ani koşullar getirmekte.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün zorlayıcı bir açı içinde olan Güneş ve Uranüs güne daha dengesiz ve ani koşullar getirmekte. Bitişler ve başlangıçlar içinde olabiliriz. Duygusal açıdan da kararlı olmak pek mümkün olmayabilir. Saat 11.09’dan itibaren Yengeç burcuna ilerleyen Ay eve yönelik uğraşlar ve sevdiklerimizle daha fazla ilgilenme ihtiyacında olabileceğimizi anlatıyor.

Nelerden kaçınmalı ? Dengeli ve daha objektif olmaya bakalım. Adalet gerektiren bir durum dikkatimizi daha çok çekebilir. Tek başına karar vermemiz kolay değil ve dışsal etkilerin altında kalabiliriz. Ailevi işler üzerinde düşünmek, ortak bir konu üzerinde hassasiyet göstermek gerekebilir. Hafta sonu yaklaşırken daha düşünceli bir havadayız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.