SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Sapanca’nın karlı dağlarından...

Bugün o dağlardan, kaynağındaki saflığıyla bizlere ulaşıyor.

|

Reina Doğal Kaynak Suyu, ülkemizin en güzel doğal kaynak sularının bulunduğu Sapanca bölgesinin el değmemiş doğasına sahip Doğansivri ve Samanlı Dağları'nda doğmuştur.

Mineral değerler olarak mükemmel bir konsantrasyona sahip olan Reina Doğal Kaynak Suyu, aynı zamanda besleyici değerler olarak da üst sıralarda yer almaktadır. 2,2 (fr) sertlik derecesiyle besleyiciliği ve içim kalitesi olarak mükemmel bir değere sahiptir. Bu anlamda da rakiplerinden oldukça önde yer almaktadır.

Reina Doğal Kaynak Suyu, kaynağı ile dolum tesisi arasındaki yalnızca 18 km'lik mesafe sayesinde suyu en güvenli şekilde size ulaştırır.

Ülkemizin en yüksek teknolojisine sahip dolum tesisinde şişelenmektedir. Kaynağından dolum tesisine, oradan dolum hatlarına kadar olabilecek en yüksek hijyen kalitesiyle, son teknoloji dolum makinesi ile doğal kaynak suyunun hiçbir özelliği bozulmadan en yüksek standartlarda dolum gerçekleştirilmektedir.

Reina Doğal Kaynak Suyu, gerek dolum tesisi kalitesi gerekse yapılan yatırımlar açısından sektörün baş aktörlerinden biri olmanın ayrıcalığını taşımaktadır.

Reina Doğal Kaynak Suyu, rekabetin yoğun olduğu su sektörüne yüksek kalitesi ve sunumuyla artı bir değer katmayı başarmıştır.

Bu sayede, sektördeki diğer markaların toplum sağlığını ilgilendiren konularda “ne yapılması gerektiği” yönünde farkındalıklarının artması sağlanacaktır. Uzun vadede ise toplum ve sağlık kazanacaktır. Reina markası; sağlıklı gıda alanında bir dünya markası olma yolundaki ilk adımını Reina Doğal Kaynak Suyu ile atmıştır.

Özel tasarım cam şişe...

Reina Doğal Kaynak Suyu, kaynak suyunun tüketiciye en sağlıklı formasyonda ulaşmasının önemi düşünülerek özel olarak tasarlanan cam şişesiyle sizlere ulaşıyor. Çünkü cam sağlıktır ve sağlığınız bizim için önemli. Doğal kaynak suyuna yakışan sade ve şık şişe tasarımıyla Reina Doğal Kaynak Suyu, şıklığınızı tamamlıyor.

Suyu neyin içinde sakladığımız önemlidir. Cam şişe, suyu saklamak için en ideal ve sağlıklı seçenektir. Çünkü cam, üründe herhangi bir tat ve koku değişimine neden olmaz. Güçlü bariyer özelliği sayesinde gaz, nem ve koku geçirmez. Sterilize edilebilmesi sebebiyle sağlıklıdır. Cam, kimyasal maddelerle reaksiyona girmediği için de güvenlidir.

Cam, çevre ile dost bir üründür. Geri dönüştürülebilmesi, tekrar doldurulabilmesi sayesinde çevre dostu bir ambalaj olarak tercih edilmektedir. 1970 yılından bu yana 1 milyon tonun üzerinde cam ambalaj atığı toplanarak yenilenemeyen doğal kaynaklardan 1.5 milyon ton hammadde, 30 bin tonun üzerinde fosil yakıt tasarrufu elde edilmiştir. Bu sayede doğada sera gazı emisyonunda önemli azalma sağlanmıştır.

Görme engelliler de düşünüldü

Reina Doğal Kaynak Suyu, toplumsal duyarlılıkla üretilmiştir. Türkiye’de ilk defa bir su şişesinin üzerine görme engelli kişiler için körler alfabesiyle Türkçe “Su” ve İngilizce “Water” yazılmıştır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.