SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Satürn Oğlak’ta

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Satürn 2020 yılına kadar kalacağı Oğlak burcuna ilerliyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Satürn 2020 yılına kadar kalacağı Oğlak burcuna ilerliyor. Bu süreç hepimizin hayatına daha gerçekçi, sorumlu olacağımız koşullar getirmekte. İşe, yönetime, bürokrasiye, devlete ait gelişmelerin ağırlık ve ciddiyet kazanacağı bir sürece girmekteyiz. Duygusal açıdan olgun ve sabırlı olmamız gereken bir gündeyiz. Özellikle sabah saatleri daha yorucu olabilir.

Nelerden kaçınmalı ? Yakın beraberliklerimizde, aşkta daha bağımsız ve kendine yeten bir şekilde hareket edebiliriz. Olaylara bakış açımız, fikirlerimiz ilişkilerimiz açısından önem kazanabilir. Akşam saatlerinde evde beklenmedik koşullar, huzursuzluklar gündeme gelebilir. Daha anlayışlı olmaya gayret edelim.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.