SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Sebamed'le sağlıklı bir cilt

Sebamed pH 5.5 ile cilt temizliği için ihtiyacınız olan nazik dokunuş

|

Sağlıklı ve güzel bir cildin ilk adımı olan temizlik, cilt ihtiyacına uygun tasarlanmış temizlik ve bakım ürünleri ile başlar. Cildimiz pH değeri 5.5 olan koruyucu bir örtü ile kaplıdır.

Cildimizin doğal bariyer fonksiyonunun devamlılığı için bu değerde olması önemlidir.

Günlük hayatta sıklıkla kullandığımız sabunun pH değeri, sağlıklı cildin pH değeri olan 5.5’tan oldukça yüksektir. Cilt sabun ile yıkandığında cildimiz koruyucu asit örtüsünü yenilemek için yaklaşık 2 saate ihtiyaç duyar.

Sebamed temizleme ürünleri pH 5.5 değeri ile cildin doğal koruyucu örtüsünü destekleyerek bariyer fonksiyonunun korunmasına yardımcı olur. Kuruma, tahriş, nem kaybı ve zararlı çevresel etkilere karşı destekler.

Sebamed 5.5 farklı cilt tiplerinin sağlıklı temizliğine uygun sabun ve alkali içermeyen temizleyici bir ürün grubu sunuyor.

Her şey sabun içermeyen bir temizleme barı ile başladı...

1950‘lerin başlarında, o sırada henüz Bon Üniversitesi Dermatoloji bölümünde doktor olan Sebapharma’nın kurucusu Dr. Heinz Maurer,deri rahatsızlıkları olan kişilerin yıkanma yasağına çözüm bulmaya odaklanmıştı. pH 5.5 alanındaki vizyonu, “öncü" Dr. Maurer’in ilk sabun içermeyen temizleyici barı geliştirmesini sağladı. Stresli, sorunlu ve hassas cildi olan kişilere ilk kez zarar görmeden tam ve nazik bir cilt temizleme fırsatını tanıdı. Bu nedenle, Sebamed sabun içermeyen temizleyici barın, medikal cilt temizleme ve bakım pazarının gelişimi açısından çığır açıcı olduğu kabul edilir.

Sebamed Kompakt pH5.5/ Temizleyici Bar

Cilt temizliği, bakımı ve korumasını bir arada…

Sabun ve alkali içermeyen Sebamed Kompakt, sağlıklı cildin pH5.5 değerini taşır, cildi kurutmadan derin bir temizlik sağlar.İçerdiğiD-Panthenol (pro-vitamin B5) cildi nemlendirir, besler ve yenilenmesine yardımcı olur. Doğal amino asitler ve inülin nemlendirici olarak etki eder, koruyucu asit mantoyu destekler, E vitamini serbest radikallere karşı cilde esneklik sağlar.

Benzersiz, patentli formülünün oluşturduğu ‘kremsi’ köpük ile gözeneklerde derinlemesine temizlik sağlarken Sebamed Kompakt’ın iyi cilt tolerabilitesi ile her cilt tipine, özellikle hassas ve problemli ciltlere uygundur.

Raf Fiyatı: 14,00.-TL / 100 gr

Sebamed Likit Yüz ve Vücut Temizleyici pH5.5

Derinlemesine etkili, esneklik artırıcı temizlik…

Sebamed Likit Yüz ve Vücut tüm vücut ve yüz temizliği için etkili bir yıkama ürünüdür.Cildi tahriş etmeden ve kurutmadan tam temizler, gözeneklerde derinlemesine etki sağlar. Hafif amino asit bazlı sürfaktan bileşimi özellikle hassas ve problemli ciltler olmak üzere tüm cilt tiplerinde iyi tolere edilir, sağlıklı cildin 5.5 pH değerini taşır.

İçerdiği allantoin, gliserin ve vitaminler cildin nem dengesini korur. Pentavitin cildin üzerinde nemli bir film tabakası oluşturarak yıkama sonrası cilde esneklik ve yumuşaklık kazandırır.

Temizleme sonrası cildin yumuşaklık hissi benzersiz ve hoştur.

Raf Fiyatı: 31,80.- TL / 200 ml.

Sebamed Duş Yağı 5.5/ Cleansing Shower Oil

Normal ve kuru ciltler için besleyici duş deneyimi…

Sebamed Duş Yağı,normal, kuru ve hassas ciltlerin temizliğini sağlarken aynı zamanda yoğun cilt bakımı ve besleyici etki yaratması için özel olarak geliştirilmiştir. Hafif ve hoş bir köpüğü olan Duş Yağı, yüksek nitelikli avakado ve lesitinden oluşan %50 lipid içeriği ile patentli benzersiz formüle sahiptir. Sabun ve alkali içermez, sağlıklı cildin 5.5 pH değerini taşır.

İçeriğindeki yağ bileşenleri (avakado çekirdeği yağı ve lesitin) ve vitaminler etkili bir cilt bakımı sağlarken, cildi yağ ve nem kaybına karşı korur, yumuşak ve esnek kalmasını sağlar.

Cildin yenilenmesi ve yağlanmasına yardımcı olurken, kuru ve hassas ciltler için bile günlük duş kullanımında yağlı bir film tabakası oluşturmaz. Duş sonrası yumuşak ve hafif bir his sağlar.

Raf Fiyatı: 31,80.- TL / 200 ml.

Sebamed Duş Jeli 5.5/ Fresh Shower

Spor ve yoğun çalışma sonrası tazeleyici temizlik...

Yoğun fiziksel egzersiz gerektiren işler, spor veya sıcak iklim gibi etkenlerin doğurduğu sık sık duş alma ihtiyacı sebebiyle uzun vadede sorunsuz ciltler bile kuru, stresli ve gergin bir hale dönüşebilir.

Bu koşullarda cilt sadece nazik bir temizliğe değil, aynı zamanda nem kaybına karşı koruma sağlayan uygun bir cilt bakımına da ihtiyaç duyar.

Sebamed Duş Jeli pH 5.5 içeriğindeki doğal amino asitler, sodyum laktat ve allantoinden oluşan etken maddelerin özel kombinasyonu, su-yağ dengesini sağlayan bir nemlenme sağlayarak cildi pürüzsüz ve yumuşak yapar.Sabun ve alkali içermez, sağlıklı cildin 5.5 pH değerini taşır, koruyucu asit mantosunu destekleyerek cildin zararlı çevresel etkilere karşı direncini güçlendirir.

Hafif ve hoş kokusu ile tazeleyici bir etki sağlayan Sebamed Duş Jeli, cildin yeniden canlandırılmasına yardımcı olur ve cildin sıvı kaybını gideren nemlendirici doğal amino asitler içerir.

Hassas ciltler dahil, tüm cilt tipleri için uygundur.

Raf Fiyatı: 28,00.- TL /200 ml.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.