SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Seda'nın Bohçası Renkleniyor

Açıldığı ilk günden bu yana Nişantaşı’nın en renkli mağazaları arasında yer alan Seda’nın Bohçası’ nda dünyanın dört bir yanından değişik aksesuarlar bulmak mümkün!

|

Dün yeniden ziyaret ettiğimiz Seda'nın Bohçası'nda yılbaşına yaklaştığımız şu günlerde oldukça çeşitli ve renkli ürünler bulmak mümkün. Şapkalardan, çantalara, bardaktan, bebek kıyafetlerine kadar butikte oldukça geniş bir ürün yelpazesi mevcut. Hediye almak yada kendinizi şımartmak isterseniz, Seda'nın Bohçası mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir yer.

New York'a geçtiğimiz günlerde yaptığı ziyaret sonrasında bavulları dolu gelen Seda, Nişantaşı'nda butiğinde ilk açıldığı günden beri, alternatif ürünlerine gösterilen ilgiden oldukça memnun. Butiği ziyaret edemeyenler için facebook sayfasından seçtikleri ürün için Seda'ya ulaşmanız yeterli. Facebook sayfasından ve telefonla rahatça ulaşabileceğiniz Seda, birkaç gün içinde almak istediğiniz ürünü kargoya teslım ediyor.

Yılbaşı için çekim sürecinde olan Seda'nın Bohçası ürünlerini, gelecek ay birçok derginin dekorasyon sayfalarında görmemiz de mümkün olacak.

Seda'nın Bohçası'nda bulunan ürünlerin bir başka özelliği de yurt dışından geliyor olduklarından sadece "tek" olmaları. Bir ürün aldığınızda, başka birinde aynı ürünü görebilme ihtimaliniz oldukça düşük oluyor. Günümüzün "fast fashion" alışveriş anlayışından uzak olmayı seçenler için, Seda'nın Bohçası biçilmiş kaftan olabilir.

Modazon ekibi olarak, biz Seda'nın Bohçası'nı yeni ürünler geldikçe ziyaret etmeye ve sizlerle paylaşımda bulunmaya devam edeceğiz. Elbette sadece yeni ürünler geldiğinde değil, zaman zaman butiğe uğramanızı tavsiye ederiz. Emin olun Seda'nın güler yüzlü ve hoş sohbeti, yeniden butiğe uğramanız için ılk sebeplerden biri olacak:)  

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.