SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Sevdiğinde tam sever

Sevdiğinde tam sever

|



     Hayatı ve var olmanın her yönünü kendisine takıntı yapmıştır. İster entelektüel ister aristokrat olsun dünyanın tüm deneyimlerine susamıştır. Başarılı, coşkulu ve hassas biridir. Ne kadar iyiliğe inanmayan, alaycı ve mantıklı biri de olsa tutkulu aşkın kölesi olur. Gerçekte, düşünceleri de tutkuludur ve sevdiğinde tam sever. Ailesi, hayatında anahtar rolü üstlenir.
•  Sayılar ve Gezegenler: ‘3’ sayısı ve ‘Jüpiter’ yönetir. Hırslı ve diktatördür. Pratik yapmaz, yüzeysel ve açık yüreklidir. Güzel görünmek için cebindeki tüm parayı harcayabilir. Fiziği düzgün biridir.
•  Sağlık: İstek ve tutkuları onu bitirebilir. Sosyopatik davranışlar sergileyebilir, ailesi ve arkadaşları tarafından dışlanabilir. Vejetaryan ya da yarı vejetaryan bir diyet yapması, çok hafif yemesi, çok ölçülü fiziksel egzersizler yapması önerilir. İşkolik olursa mide rahatsızlığı ve ülsere ayrıca sigara ve alkole bağlı akciğer hastalıklarına da dikkat etmelidir.
•  Öneriler: Egonuzun sizi terketmesine izin vermeyin. Başkalarının özgürlüğüne de dikkat edin. İştahınızı keyif ve neşe için saklayın. Özgüveninizi koruyun. Kendinize bazen ‘ot gibi yaşama’ hakkı verin.
•  Güçlü yanları: Aşka gelen, eleştiren, şehvetli.
•  Güçsüz yanları: Kontrolsüz, bağımlı, diktatör.
•  Bugün doğanlar: Fransız felsefeci Jean - Paul Sartre, Pakistan eski başbakanı Benazir Butto, Fransız yazar Françoise Sagan, reklam uzmanı Maurice Saatchi, film aktristi Jane Russell, Fransız besteci Jacques Offenbach.
•  Bu yıl sizi neler bekliyor?: Duygusal konular öne plana çıkıyor. Kendinizi daha iyi ifade debileceğiniz olanaklar da var. Pek çok şart aniden değişiklik gösterecek. Esnek olmaya çalışmalısınız.
     


      

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.