SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Shiseido Full Lash Multi-Dimension Mascara ile gözler üzerinde

Shiseido’nun göz makyajınızı çarpıcı hale getirecek ve özel fırçasıyla en dipteki kirpiklere bile etki edecek yeni maskarasıyla tanışın.

|

Shiseido’nun göz makyajınızı çarpıcı hale getirecek ve özel fırçasıyla en dipteki kirpiklere bile etki edecek yeni maskarasıyla tanışın.

Kirpikleriniz bundan böyle daha hafif ve siz ne kadar isterseniz o kadar hacimli!
Shiseido Full Lash Multi-Dimension Mascara, özel fırçasıyla Shiseido tarafından tasarlanmış tam gözünüze göre bir maskara! Hafif formülü, kolay kullanımı ve 360 derece dönebilen özel eğimli fırçasıyla en küçük ve dipteki kirpiklere bile ulaşan bu maskara ile gözleriniz daha yeni, daha canlı, daha da hacimli! En uygun hacmi kontrol etmenize imkan veren bu fırçayı istediğiniz açıdan kullanabilir, gözünüzün köşesinde bile yukarı ve aşağı rahatlıkla hareket edebilirsiniz. Yapışma ya da topaklanma yapmadan, kirpiklerinizi tek tek ayırarak yelpaze gibi panoramik bir görünüm sağlayan hacimli kirpiklere sahip olmak artık çok kolay.

Shiseido Full Lash Multi-Dimension Mascara’nın dileyenler için “waterproof” özellikli olanı da bulunuyor.

Fiyat: 129 TL.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.