SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Sıkıntılar, tartışmalar olabilir

Olaylara daha gerçekçi bakmak durumundayız.

|

Bugün ne yapılabilir ? Olaylara daha gerçekçi bakmak durumundayız. Bugün Oğlak burcuna ilerleyen Ay sorumlulukların artabileceğini, olayların maddi yönleri ile daha fazla uğraşabileceğimizi anlatıyor. Aynı zamanda tek başına hareket etmek de zor olabileceği için kritik konularda kararlar vermek pek kolay değil. Kuşkusuz bir seçim yapmak zorunda kalabiliriz.

Nelerden kaçınmalı ? Bugün karşılıklı konulara özellikle dikkat etmek gerekiyor. İşe yönelik konularda asılı kalan koşullar var. Hızlı ilerlemek pek mümkün değil. Bugün aynı zamanda karşı karşıya gelen Merkür-Mars özellikle tartışmalara, güven zedeleyebilecek durumlara işaret ediyor. Düşüncelerimizde sakin kalmaya dikkat etmeliyiz. Acele işe şeytan karışabilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.