SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Sıkışıklıklar yaşanabilir

Bugün ne yapılabilir ? Sanki zor bir doğum gibi sıkışıklıklar yaşanabilir.

|

Bugün ne yapılabilir ? Sanki zor bir doğum gibi sıkışıklıklar yaşanabilir. Bugün Ay saat 17:43’e kadar boşlukta kalıyor. Günün ilk yarısında yolculuklarda, eve ait uğraşlarda sıkıntılar yaşanabilir. Daha sabırlı ve sakin olmalıyız. Kişisel açıdan önem verdiğimiz konularda zorlanma olabilir. Saat 17:43’ten sonra hedeflediğimiz alanlarda daha rahat ilerleyebiliriz. Yay burcuna ilerleyen Ay eğitim, uzaklar ve düşüncelerimizle ilgili alanlara yenilenme getirmekte.

Nelerden kaçınmalı ? Bugün 13:38-14:30 arasında kazalara, yıpratıcı durumlara dikkat edelim. Acele ile harekete geçmeyelim. Saat 19:03-20:12 arasında şansın bize daha yardımcı olabileceğini görebiliriz. Akşam saatlerinde yeni heveslerle harekete geçebiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.