SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Simfer'den 28 litre kapasiteli ankastre mikrodalga fırın

Pişirici ürün uzmanı Simfer 28 litrelik geniş iç hacimli ve çok işlevli “M 2800 Ankastre Mikrodalga Fırın” ile mutfaklara kullanış ve zarafet katıyor.

|

Pişirici ürün uzmanı Simfer 28 litrelik geniş iç hacimli ve çok işlevli “M 2800 Ankastre Mikrodalga Fırın” ile mutfaklara kullanış ve zarafet katıyor.


Otuz üç yıldır Türkiye başta olmak üzere 123 ülkenin farklı yemek pişirme kültürüne göre tasarlanmış, kaliteli, dayanıklı ve estetik pişiriciler üreten Simfer, kullanışlı ve şık tasarımıyla göz dolduran, yeni yetenek, M 2800 Ankastre Mikrodalga Fırın ile mutfakların havasını değiştiriyor.

Güvenli oluşu kadar dekoratif ve şık tasarımı ile de göz dolduran ankastre mikrodalga fırın, 2011 yılının iddialı ürünleri arasına girmeye hazırlanıyor.

Simfer, geniş iç hacmi ve ızgara yapabilme özelliğine sahip yeni mikrodalga fırını ile tüketiciye mikro dalga fırından öte bir ürün sunuyor.

28 litrelik iç hacimle üretilen Simfer M 2800 Ankastre Mikrodalga Fırın, bin 100 vat ızgara gücü, bin 450 vat mikrodalga giriş gücü ve 900 vat mikrodalga çıkış gücüne sahip.

Dondurulmuş gıda çözme özellikli mikrodalga fırının çapı 315 milimetre olan döner tablası bulunuyor. Dijital programlanabilir kontrol paneli ve çocuk kilidi ile Simfer M 2800 Ankastre Mikrodalga Fırın geniş servis ağı desteği sayesinde tüketiciye yüzde 100 müşteri memnuniyeti sunuyor.

Fiyatı: 585,00 TL

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.